top of page
318585057_575010937965035_7246362130674669267_n.jpg

TJÄNSTER

UTRUSTNING
UTBILDNING
UNDERHÅLL

Brandsläckare släckaggregat kökssläcksystem brandtätningar rökluckor hänvisningsarmaturer hjärtstartare förbandsmaterial brandposter
SBA & rådgivning utrymningsplaner skyltar
omladdning av brandsläckare
kontroll & underhåll
utbildning i brandfarliga arbeten

brandkurs.jpg

UTBILDNING

Brandsläckare

PRODUKTER

AdobeStock_563913517_Preview.jpeg

SERVICE OCH UNDERHÅLL

Pärm och filer

SYSTEMATISKT BRANDSKYDDS-ARBETE (SBA)

UTBILDNING

Den vanligaste bristen i det systematiska brandskyddsarbetet är att personalen saknar utbildning. Insatserna minuterna innan professionell hjälp är på plats är avgörande för utgången vid tillbud och kan till och med rädda liv. Därför behöver dina medarbetare veta hur de ska agera och känna trygghet i hur man använder exempelvis en brandsläckare eller en hjärtstartare.

PRODUKTER

Alwico erbjuder ett komplett utbud av marknadens bästa säkerhetsprodukter inom brandsäkerhet, utrymning och första hjälpen. Vi är även med och utvecklar branschen och förser våra kunder endast med produkter vi tror på.

SERVICE & UNDERHÅLL

All säkerhetsutrustning behöver regelbunden tillsyn för att på bästa sätt kunna skydda byggnader, materiel och inte minst människors liv. Alwico utför årlig kontroll och underhåll på brandsläckare, brandposter, nödljus, utrymningsvägar men även på branddörrar, rökluckor, släcksystem för kök, första hjälpen produkter samt hjärtstartare. Allt arbete utförs av certifierade tekniker i enlighet med SVEBRAs riktlinjer.

HALVA
PRISET

PÅ SERVICEAVTAL

FÖRSTA ÅRET

KÄNN ER TRYGGA

Vi är en heltäckande brandsäkerhetspartner som du kan lita på. Vi hittar en skräddarsydd lösning för ditt företag och sköter all service, så att du och dina anställda kan känna er trygga.

Just nu erbjuder vi halva priset det första året, för nya kunder som tecknar serviceavtal.

SYSTEMATISKT BRANDSKYDDSARBETE (SBA)

Kraven från myndigheter är inte alltid lätta att förstå eller uppfylla. Vi på Alwico erbjuder hjälp med rådgivning samt systematiskt brandskyddsarbete. SBA är en metod för att genomlysa hela verksamheten och för att skapa strategier för en bättre brandsäkerhet på ditt företag.

ETT HÅLLBART ALTERNATIV

För oss är miljö- och hållbarhetsfrågor inte bara en trend, det är en integrerad del av vår verksamhet och våra värderingar.

Brandsläckare

DEN HÄR BRANDSLÄCKAREN ÄR GRÖN.

bottom of page